1. Welkom! Gooiland Beveiliging BV. Onze klantenkring die zich voornamelijk in de regio het Gooi en omstreken bevindt breidt zich inmiddels ook buiten de regio succesvol uit. Onze vakkundige medewerkers zijn proactief ingesteld denken met u mee en staan garant voor een goede betrouwbare beveiliging van uw huis uw bedrijfspand of evenement. Gooiland Beveiliging biedt een totaalpakket aan beveiligingsmogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Alarmopvolging al vanaf 24750 per jaar. Bij meerdere objecten geldt een aangepast tarief. Kijk naar onze tarieven.
  2. Veiligheidsbranche. Er is geen verplichting over te stappen naar een hogere versie van het Keurmerk Beveiliging. Keurmerk Beveiliging herziene versie 3 juni 2013. Keurmerk Beveiliging versie 2 2009. Verschillen versie 3 en versie 2. Waar letten wij op?
  3. BB Beveiliging. Dit is dan ook waar BB Beveiliging voor staat. BB Beveiliging is een gecertificeerd en erkend beveiligingsbedrijf goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder vergunningnummer ND 3247. Wij voldoen aan alle eisen welke gesteld zijn conform de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus WPBR. Tevens zijn alle beveiligers van BB Beveiliging gescreend en gelegitimeerd door de Politie Zeeland afdeling Bijzondere Wetten. Om de veiligheid in uw omgeving te kunnen garanderen heeft BB Beveiliging voor elk beveiligingsprobleem een adequate oplossing. Wij streven naar een kwalitatief uitmuntende dienstverlening volledig naar uw wensen.
  4. Atlas Beveiliging. Gecertificeerd De gecertificeerde beveiligingsmedewerker met diensthond zijn helemaal op elkaar ingespeeld want ze trainen wekelijks met elkaar. Als u ineens dringend beveiliging nodig heeft helpt Atlas Beveiliging u graag meteen uit de brand. Denk maar aan een stroomstoring inbraak ongeluk of bij ziekte van uw eigen personeel. Onze medewerkers staan stand by en kunnen snel ter plekke zijn overal in het land 24 uur per dag 7 dagen per week. Front office diensten receptiemedewerkers en portiers. Onze representatieve en goed gekwalificeerde front office medewerkers beschikken over veel ervaring en een flinke dosis mensenkennis.
  5. Wardenburg Beveiliging Telecom. Inhoud algemeen Zoeken Vestigingen Contact. Wardenburg Beveiliging Groningen Friesland Drenthe Overijssel Noord-Nederland. Uit technologie valt veel te halen maar dat moet natuurlijk wél iets uithalen! De Wardenburg groep behoort al 30 jaar tot de selecte groep van beveiligingsinstallateurs die voor zowel de zakelijke als particuliere markt complete oplossingen biedt voor al uw vraagstukken.
  6. CQB Beveiliging Een toonaangevende speler in de beveiligingsbranche in en rondom Eindhoven. CQB Beveiliging uit Eindhoven is een gerenommeerd beveiligingsbedrijf. CQB Beveiliging verricht beveiligingsdiensten en receptiediensten en is gespecialiseerd in mobiele surveillance waaronder het uitvoeren van opening en sluitronden brand/sluitronden controleronden visitatie assistentieverlening en alarmopvolging. CQB Beveiliging werkt voor en met de meest professionele partners in de beveiligingssector waaronder alarminstallateurs particuliere alarmcentrales en landelijk opererende beveiligingsbedrijven. Zij laten het adequate en snelle reageren graag over aan CQB Beveiliging als hún regionaal sterke partner. Met onze kennis ervaring én onze partners zijn we voortdurend alert op ontwikkelingen en gebeurtenissen. Als geen ander weten we waar het bij beveiliging om draait.
  7. Beveiliging Den Haag. Een extra paar ogen nodig? Wilt u echt afschrikken? Werken in een veilige omgeving. HADI BEVEILIGING DEN HAAG. Totaalbeveiliging voor bedrijf en particulier. HADI is exclusief gespecialiseerd in beveiliging het is onze core business. We weten alles van beveiligingstechnologie. En omdat er geen twee beveiligingsobjecten precies hetzelfde zijn ontwerpt en bouwt HADI altijd op maat exclusief voor u. Moderne beveiliging bestaat vooral uit bouwkundige oplossingen en elektronische systemen. En op beide vakgebieden werken we doorlopend aan innovatie. HADI is als een van de weinige op beide specialismen erkend en gecertificeerd.
  8. Beveiliging Toegang tot VU-gebouwen Vrije Universiteit Amsterdam. Home Over de VU Contact/Routebeschrijving Toegang tot VU-gebouwen Beveiliging. Gevonden voorwerpen en diefstal. De VU vindt het belangrijk om een open karakter te hebben. Daarom zijn gebouwen makkelijk toegankelijk voor studenten medewerkers en bezoekers. De surveillanten van de Beveiliging dragen bij aan het veiligheidsgevoel door dagelijkse controle op deze openbare en onbeheerde ruimten.
  9. BDG Beveiliging. BDG Beveiliging is een zelfstandige organisatie van de Briljant Groep gevestigd te Barneveld en werkzaam op het gebied van beveiligingsdienstverlening. Onze diensten kunnen wij landelijk aanbieden. Een jong bedrijf maar wel met 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. De missie en visie van BDG Beveiliging. Beveiligen is mensenwerk en onze mensen maken het verschil. Onze beveiligers worden dan ook zorgvuldig geselecteerd op het BDG DNA-profiel dat geeft net dat beetje meer in dienstverlening uitstraling pro actieve houding en integriteit waardoor wij voor u het verschil kunnen maken. Wij schrijven DIENSTVERLENING dan ook nog met hoofdletters.
  10. Bes Beveiliging. Met een Alarmsysteem van BES Beveiliging kunt u bij vertrek uw woning of bedrijfspand met een gerust hart achter laten. Een inbraak zal vanaf nu nooit meer onopgemerkt blijven! BES Beveiliging is een ervaren installateur het gebied van geavanceerde camera beveiliging. Wij staan voor een kwalitatief goede oplossing voor iedere situatie. EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale. Onze medewerkers de alarmprocedures alsmede onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. Egmonderstraatweg 46 1934 AD Egmond aan den Hoef.